COOLshop zonnepanelenCOOLshop Zonnepanelen 2015

Een samenwerking tussen COOL en IkWilWatt. Een tijdelijke winkel met alles over zonnepanelen in winkelcentrum de Hamershof in Leusden. Tegenover Jumbo Wahle, naast Bakker Bart. U kunt er terecht voor informatie, advies en offertes. De informatie-winkel is open op vrijdagmiddag en zaterdag, in de weekenden van 10-11 april en 17-18 april 2015. De winkel wordt geopend door wethouder E. van Beurden.

In de Informatie-winkel zijn drie leveranciers uit de regio aanwezig: Bloemendal uit Leusden, New Solar uit Woudenberg en Zontech uit Amersfoort. U kunt bij hen terecht voor advies en het aanvragen van een offerte. Energiegroep COOL heeft veel praktische informatie voor u verzameld in een handig overzicht. Wist u dat u uw dak kunt opzoeken op de Zonnekaart, om te zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? En dat de Zonnekaart nu ook een link heeft voor MKB bedrijven? Er zijn al meer dan 500 woningen met zonnepanelen in Leusden, en dat aantal groeit nog steeds. Ook op steeds meer grote daken in het buitengebied liggen zonnepanelen. Wilde u altijd al meer weten over zonnepanelen, dan is dit uw kans!

logo's leveranciers zonnepanelen

Dit is de vierde zonnepanelen actie van Energiegroep COOL, een groep vrijwilligers die al ruim 4 jaar in Leusden actief is op het gebied van energiebesparing en zonnestroom. Deze vierde actie is eind maart gestart met een informatietafel over zonnepanelen in de Bibliotheek in Achterveld.

IkWilWatt
IkWilWatt is een samenwerkingsverband van lokale bedrijven en organisaties.De 18 deelnemende partijen, waaronder Energiegroep COOL, sloten vorig jaar een Energieakkoord. Zij gaan de uitdaging aan om samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners het energiegebruik te verlagen en meer duurzame energie op te wekken. Wilt u daar meer over weten, kijk op www.ikwilwatt.nl.

De tijdelijke Informatie-winkel Zonnepanelen vindt u in Winkelcentrum de Hamershof, tegenover Jumbo Wahle, naast Bakker Bart.
Vrijdag en zaterdag 10-11 april en 17-18 april 2015, geopend vrijdag 14-17 uur, en zaterdag 10-17 uur.
Meer informatie op informatiewinkel zonnepanelen en op de website van www.ikwilwatt.nl.