TruckSchimmelTechniekMiddag Energiezuinig Wonen 5 oktober 2024

Alles te weten komen over energiezuinig en comfortabel wonen? Bezoek dan de Middag Energiezuinig Wonen zaterdagmiddag 5 oktober. Laat u op deze middag uitgebreid informeren.

Buiten een markt met alle informatie over isoleren, ventileren, warmtepompen, thuisaccu’s en financieringsmogelijkheden.

Binnen een doorlopend programma met verdiepende presentaties.
Programma:

• 13:00 Opening door de wethouder
• 13:15 Presentatie, uitleg en aanbod over de actie: ‘Gemeentebrede isolatie via Winst uit je woning’.
• 14:15 Presentatie over diversiteit in warmtepompen - Schimmel Techniek.
• 14.45 Presentatie van ervaringsdeskundige warmtepomp - Jan Willem Sandker
• 15.15: Presentatie over thuis accu’s - New Solar

De gemeente Leusden informeert u over lopende isolatieregelingen; over welke regelingen en initiatieven zijn er in de gemeente om u te helpen met energie besparen en het verlagen van uw energierekening.

De Wensboom kan bij uw energiebesparende maatregelen aanbrengen, gratis voor mensen met een kleine portemonnee.

Het Duurzaam Bouwloket is aanwezig met haar Mobiele Showroom, een aanhanger vol opstellingen en onafhankelijk advies. Daarnaast zijn diverse bedrijven aanwezig met showopstellingen van onder andere diverse soorten warmtepompen en ventilatiemogelijkheden.

Energiezuinigwonen2024

De organisatie is in handen van het Leusdens energieloket IkWilWatt, de CML energiewerkgroep COOL en energie coöperatie DEEL (Duurzame Energie voor Elke Leusdenaar).
Ook deze organisaties zijn aanwezig met lokale informatie en komende collectieve inkoopacties. Vraag bijvoorbeeld een warmtescan aan voor je woning, of een huisbezoek door een energie adviseur. Of schrijf je meteen in voor deelname aan de collectieve inkoopactie warmtepompen van DEEL.

Locatie: De Til, Hamersveldseweg 30, Leusden.
Tijd: van 13.00 tot 16.30 uur.