11 oktober 2016 - Informatieavond Zonnedak De Korf

Geen geschikt dak op uw woning en toch zonne-energie? Doe mee in Zonnedak De Korf!
De gemeente Leusden stelt het dak van De Korf beschikbaar voor zonnepanelen. Deelname staat open voor omwonenden en andere inwoners van Leusden. Op dinsdag 11 oktober organiseert coöperatie Zonnedak De Korf een informatiebijeenkomst, aanvang 20:00 uur in De Korf.

Initiatiefgroep ‘Zonnedak De Korf’ had voor de zomer een projectplan ingediend en mag het project nu gaan realiseren. Op het hoge dak van De Korf is plaats voor ongeveer 280 zonnepanelen. Deelnemers kopen zon-certificaten voor een of meer panelen. De opbrengst van de zonnestroom wordt verrekend met de deelnemers. Zo heeft u uw eigen zonnestroom, opgewekt op het dak van De Korf! Deelname staat open voor inwoners van Leusden,  via de postcoderoos regeling. Deze landelijke regeling is speciaal opgesteld om grote zonnestroom projecten in gezamenlijk beheer mogelijk te maken.

Praktische details worden vastgelegd in een deelnemers-reglement. Wat te doen bij verhuizing? Wat kost een certificaat en wat is de opbrengst? Hoeveel certificaten kan ik kopen? Voor antwoord op deze en andere vragen bent u welkom bij de informatieavond op dinsdag 11 oktober in De Korf, aanvang 20.00 uur.

Aanmelden: belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden bij Marian Marseille, zonnedak.dekorf@gmail.com. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging met meer informatie.
Voor actueel nieuws, zie ook de website van het Energieloket, www.ikwilwatt.nl.