Zaterdag 21 april 2018 - Seizoen Struintuin bij de Groene Belevenis van start!

Dan is de Struintuin weer open. Er kan er naar hartenlust gestruind worden. Er zijn activiteiten voor het hele gezin zoals broodjes bakken boven het kampvuur, natuurschatten zoeken, braakballen pluizen of zaadbommetjes maken. Lees hier meer over de praktische informatie en de activiteiten tijdens de opening.

Je kunt  gewoon gluren bij de ooievaar, waterdiertjes uit de poel vissen, op zoek naar kriebeldiertjes, hutten bouwen in het takkenbos, waterpompen bij de beek en in de modderkeuken de heerlijkste moddersoep maken.

Dit jaar wordt er ook de Groene Markt georganiseerd met informatie over een groene en duurzame leefstijl. Een Groene Markt met diverse organisaties en ondernemers uit Leusden en omgeving die de Duurzame 13 praktisch, haalbaar en leuk maken!. En daarbij zijn COOL en de Vlindertuin natuurlijk ook aanwezig.

De Duurzame 13 is een campagne van de Groene Belevenis die je helpt aan tips om duurzame doelen te realiseren. Hier kun je er alles over lezen.De campagne eindigt met de opening van het Struinseizoen.
De Struintuin ligt achter De Groene Belevenis, Hamersveldseweg 107 in Leusden.